BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Upravičeni ste do življenja iz veličine!

Da nekaj lahko dosežete, je to zato, ker to že imate

Dobro je, da imamo sanje, dokler sanje nimajo nas. Ambicije lahko ustvarijo neprehodne ovire za tiste, ki ne priznavajo, kaj že so. Nič ne raste v senci pomanjkanja brez sončne svetlobe potrditvi vaše polnosti. Že imate in ste; vaša vrednost je neločljiva. Razlog, da lahko nekaj dosežete je, ker to že nosite v sebi. Naša vrednost se zrcali nazaj k nam skozi uspeh le, če delimo naše zaklade kar že smo. Prvi korak, da se delimo, da služimo je preprosto priznava. Priznava svojih darov. Priznava svojih blagoslovov. Priznava svojega zadovoljstvo. Če ste v nenehnem čakanju in ugotavljanju želja, je vaše stanje in izjava, da niste. Ko sprejmete svojo vrednost in hvaležnost za vse kar ste, razglasite svojo sposobnost za nadaljnji postopek sprejemanja. Naše sprejemanje se širi z našo hvaležnostjo.

Samo Biti, je dobrohotno dejanje , medtem, ko je lahko surova moč volje in neskončna pozornost na  želje, destruktivno in zavirajoče. Zdrava predaja pomeni dovoliti si, da si kar si, raje kot biti v konstantnem stanju pomanjkanja. Ko  in če se osredotočate samo na to kaj si želite, se zavrtite v neskončen cikel občutka pomanjkanja in v neskončen cikel kaj si želite. Močen »kaj si želim« lahko postane nenasiten obsedenost in poželenje, tudi pohlep. Ves čas nekaj želeti, je dejanje majhnosti  in tudi vi se boste počutili majhne. Ves čas nekaj želeti je izraz, da potrebujete pomoč in vas tudi naredi nemočne. Želeti in verjeti v pomanjkanje , skrči vaše priložnosti. Želeti je puhla praznost – vaša realna vrednost je polnost in obilje. Želeti je vedno lačen in išče zadovoljstvo, medtem, ko je  zadovoljstvo  stabilno, mirno in v sprejemanju. Ne bodite tako zasedeni z energijo »ves čas želeti in iskati«, do te skrajnosti, da se nikoli ne zavedate, kaj že imate in kar že ste. Sprostite se in izprazniti svoj um dvomov  in pomanjkanja. Opolnomočenje prihaja iz samouresničitve in priznanje naših notranjih daril, ki jih že imamo v izobilju. Nekateri ljudje žal ostanejo v stanju paralize, v neskončnem ciklu pomanjkanja in v »ves čas želeti«. Skrivnost je v prepoznavi notranjih darov in v dovoljenju, da jih živimo in pokažemo svetu. Če jih še ne poznate, ne bojte se, vaši darovi in vaš ​​namen pozna vas – in če ste odprti ne boste imeli problema in se vam ne bo potrebno truditi, kajti oni bodo našli vas.

Bodite odprti za svojo resnico, svoje potencial in gojite svoj najvišji izraz vrednosti iz globine vaše notranjosti. Priznava in sprejem vaše vrednosti in vaše iskreno izražanje vaših darov  je način, da delite najboljši del vas z drugimi, da s temi darovi služite drugim. To je globoka povezava med vašo integriteto in vašimi možnosti. Kdo vi resnično ste je dejansko stanje vaše sposobnosti za postopek sprejemanja. Priložnosti vas ne bodo lovile. Priložnost vas bodo obiskale točno tam, kjer ste. Priložnost celovitosti boste srečali v stanju integritete. Priložnosti velikodušnosti boste srečali v praksi velikodušnosti. Vedno boste dobili tisto, kar ste. Vse, kar si želite, se začne v vas,  s tem, kako se čutite o sebi in kako  s sabo ravnate. Nihče ne more nastaviti raven vaše vrednosti, razen vi sami.

Nehajte si prizadevati in samo sanjati. Bodite! Da bi dobili, preprosto spustite in nato nežno povabite. Uspeh je preprosto drža sprejemanja.

 

Varovanje zasebnosti in splošni pogoji