BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Upravičeni ste do življenja iz veličine!

Delaj z mano

Za vse, ki ste v procesu novega projekta bodisi:

  • širitve že obstoječega posla,
  • prehoda iz zaposlitve v podjetništvo,
  • novega poslovnega modela,
  • iskanju pravega partnerja ali gradnji obstoječega partnerskega odnosa in
  • nadgradnji obstoječe uspešne kariere v kariero s pomenom, ki ima bogato osnovo za zapuščino človeštvu,

je moje mentorstvo, ki ga izvajam iz Inteligence ŽENSKE MOČI nujna za vas. Moja posebnost je, da za vas ustvarim prostor podpore in spodbude, v katerem prebudimo tri centre Ženske moči, vir, ki ga radikalno potrebujete, da se razvijete, da utrdite energijo, ki jo potrebujete in da osvojite miselnosti, ki vas podpirajo v širitvi sebe v večji jaz. Globina ženske moči vam nudi neomejen vir rešitev, poti, ki so prilagojene samo vam. Do nje dostopamo radovedno in igrivo. In Ona nas podpira z občutkom varnosti, podpore, ljubezni in sprejetosti. In predvsem z občutkom, da nismo same.

Ko boste razumeli ključne strahove in prepričanja, ki vas zadržujejo, kot tudi, kako jih prepoznati, sprejeti in preobraziti na učinkovit in prizemljen način, si boste pridobili orodja in pripomočke ter dnevne in tedenske prakse, s katerimi stopate na razburljivo pot razkrivanja vaše veličine.

V trikotniku zavest – telo – duša sem podpora miselnosti Veličine (ker preobražamo podzavest, ki vas ne podpira več) in vaši uglašenosti s klicem duše (ker gremo v globino pomena vašega življenja).

Spreminjali bomo navade v smislu dnevnih praks, ki vam bodo pomagale ostati osredotočene in jasne in se naučili tudi, kako odvrniti negativne vplive drugih, ko začnete sijati.

small_divider_2

V moji prisotnosti :

  • premagate notranje dvome,
  • se naučite dostopati do notranje modrosti,
  • se ponovno povežete z osebno močjo, ki vam pripada,
  • vzpostavite odnos do strahu, našega dnevnega spremljevalca in predvsem
  • začnete živeti življenje iz VELIČINE in s tem začnete igrati večjo – veliko večjo – igro, ki vam pripada.

Podpirati VAŠO VELIČINO mi je bilo položeno v zibelko in v tem sem neustrašna, mirna in izpolnjena.

Klkinite na kvadratka spodaj, da izveste več o programih, ki jih nudim.

 

small_divider_1

Prijavite se na BREZPLAČNI 30 minutni RAZGOVOR

 info@barbarapinterzupancic.si
041 677 920

small_divider_1

Opozarjam, da vse oblike svetovanja, poučevanja in pomoči, ki jih ponujam in opisujem na spletni strani http://www.barbarapinterzupancic.si in drugih spletnih profilih ne spadajo pod uradno priznano terapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Vse oblike svetovanja, programi in metode z moje strani niso namenjene temu, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološkega ali drugega svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen programov, srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali terapevtska zdravljenja in/ali terapije. V primeru, da se odločite za svetovanje pri meni ali moje programe morate v celoti prevzeti popolno odgovornost za to.
Varovanje zasebnosti in splošni pogoji