BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Upravičeni ste do življenja iz veličine!

Delaj z mano

Za vse, ki čutite, da imate vse kar ste mislile, da vam bo prineslo srečo, pa v resnici znotraj sebe še vedno čutite :

  • nezadovoljstvo,
  • preobremenjenost in
  • pomanjkanje jasnosti

je podpora, ki v vas vidi potencial, ki vas vodi, da definirate svoja hrepenenja, ki vas varno pelje skozi občutke sramu, pomanjkanja in izoliranosti, nujna za vas. Kot certificiran Feminine power leader, coach in facilitator , sem usposobljena, da opogumljam in opolnomočim za veliki izraz vas samih v svetu.

Moja posebnost je, da za vas ustvarim prostor podpore in spodbude, v katerem prebudimo tri centre Ženske moči, vir, ki ga radikalno potrebujete, da se razvijete, da utrdite energijo, ki jo potrebujete in da osvojite miselnosti, ki vas podpirajo v širitvi sebe v večji jaz. Globina ženske moči vam nudi neomejen vir rešitev, poti, ki so prilagojene samo vam. Do nje dostopamo radovedno in igrivo. In vedno nas podpira z občutkom varnosti, podpore, ljubezni in sprejetosti. In predvsem z občutkom, da nismo same.

Ko boste razumeli ključne strahove in prepričanja, ki vas zadržujejo, kot tudi, kako jih prepoznati, sprejeti in preobraziti na učinkovit in prizemljen način, si boste pridobili orodja in pripomočke ter dnevne prakse, s katerimi stopate na razburljivo pot razkrivanja vaše veličine.

Spreminjali bomo navade in miselnosti, ki vam ne služijo več, predala vam bom dnevne prakse, ki vam bodo pomagale ostati osredotočene in jasne in se naučili kako izbirati moč in ne več šibkost in nenazadnje, kako odvrniti negativne vplive drugih, ko začnete sijati.

Ste imela kdaj v svojem življenju nekoga, ki res verjame v vas in ki vidi vaš potencial? Če berete te besede, je najverjetneje napočil čas za vas in vaš potencial.

Navdušena sem, da vas lahko spremljam na vaši poti samo uresničitve.

small_divider_2

V moji prisotnosti se obrnete navznoter in:

  • se približate notranjim dvomom kot so sram, pomanjkanje in izoliranost in jih preobrazite v vrednost, ki vam spremenijo življenje,
  • se naučite dostopati do notranje modrosti,
  • se ponovno povežete z osebno močjo, ki vam pripada,
  • začnete kreirati življenje iz cone briljantnosti in s tem živeti veliko večjo življenje, ki vam pripada.

Podpirati VAŠO POT V BRILJANTNOST mi je bilo položeno v zibelko in v tem sem neustrašna, mirna in izpolnjena.

Z mano se lahko srečate po dogovoru , dolžina srečanja 90 min, cena 80 € ali v okviru programov.

Po potrebi pa oblikujem program samo za vas in vaš preboj.

Klinite na kvadratka spodaj, da izveste več o programih, ki jih nudim.

 

small_divider_1

Prijavite se na BREZPLAČNI 30 minutni RAZGOVOR

 info@barbarapinterzupancic.si
041 677 920

small_divider_1

Opozarjam, da vse oblike svetovanja, poučevanja in pomoči, ki jih ponujam in opisujem na spletni strani http://www.barbarapinterzupancic.si in drugih spletnih profilih ne spadajo pod uradno priznano terapevtsko pomoč ali uradno priznano medicino. Vse oblike svetovanja, programi in metode z moje strani niso namenjene temu, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani medicine, psihološkega ali drugega svetovanje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen programov, srečanj in seminarjev ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali terapevtska zdravljenja in/ali terapije. V primeru, da se odločite za svetovanje pri meni ali moje programe morate v celoti prevzeti popolno odgovornost za to.
Varovanje zasebnosti in splošni pogoji