BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Upravičeni ste do življenja iz veličine!

Dokazovanje ljubezni ali Sem ljubezen?

Obstaja ogromna razlika med poskusom, da Dokazujemo Ljubezen in tem, da Smo in da delimo Ljubezen.
Kolikokrat v življenju poskušamo dokazati ljubezen. Ničkolikokrat. Partnerju, drugim ljudem, s tem, da dokazujemo kako dobri smo, kako ljubeči smo.

Če smo pošteni in resnični si moramo priznati, da to delamo samo zato, ker se še ne  zavedamo, kako vredni in  ljubeči smo v resnici. Če bi to res to vedeli, tega ne bi poskušali dokazati drugim ljudem.

Tukaj je vaja:

Naredite seznam vseh stvari, ki jih želite, da bi drugi ljudje videli v vas. Kaj želite, da drugi opazijo?
Da ste super, ljubeči, vredni, vidni, da ste v podporo, da ste skrbni, da ste zvesti. Skratka naredite seznam.

Zdaj pa se vprašajte, ali te lastnosti in vrednote naslavljate sebi? Odgovor je verjetno ne, za nekatere ali pa celo vse lastnosti, ki ste jih našteli.

Torej, kako bi delovali, če bi dejansko delovali do sebe z lastnostmi, ki jih želite, da bi bile opažene o vas? To je različica vas, ki bo pritegnila ljudi, to je prava različica vas, s katero boste dejansko vidni. 

Potem lahko delite svoje darove, svojo ljubezen in svojo vrednost z drugimi in prejeli boste njihovo vrednost, darila in ljubezen. To je popolnoma nasprotna in drugačna pot od tiste, v kateri poskušamo dokazati sami sebe drugim.

Ko se poskušamo dokazovati,  je to zato, ker ne vidimo naše odličnosti in si ne dajemo te vrednote in lastnosti sami sebi. Ko bomo to storili, bomo stopili v novo paradigmo in zapustili tisto staro v dokazovanju, bomo stopili v naš pravi jaz, ki sije, ki privlači.
  
Potem se pojavi ljubezen in pristnost.

Torej za katero pot ste: za dokazovanje drugim ali pa se boste obrnili v sebe in to zaživeli?

small_divider_1

Varovanje zasebnosti in splošni pogoji