BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Ženska moč je tiha moč, ki povzdigne največ src!

MENTORSKI PROGRAM

INTELIGENCA ŽENSKE MOČI

Ženska potrebuje konstantni dostop do MOČI, MILINO za velika dejanja, podporo v MISELNOSTI za uspeh in MODROST ženske za velika življenja.

Ta druženja so  za vas, če se  najdete v opisanih izzivih:

 • čutite tesnobo ali pa se celo počutite depresivno kljub temu, da ste zavestna in skrbna oseba, ki dela na sebi že več let,
 • ste preveč v dajanju in preveč delate, zato ste pogosto izčrpani, predvsem zaradi zahtev, ki jih imate do sebe, in to se vam dogaja kljub trudu, da bi si ustvarili uravnoteženo življenje,
 • hrepenite po globlji, bolj pristni povezanosti z drugimi,  kljub trudu mnogih leta za boljše odnose,
 • hrepenite po intimnem partnerju, ki ustreza vaši strasti do življenja in ki ima enak pogled na življenje v vseh pogledih-nekoga, ki z vami deli svoje vrednote in vizijo ustvariti boljši svet,
 • počutite se sami in ne opogumljeni, da bi prinesli polnost vašega prispevka svetu, pa čeprav veste, da je tega ogromno in kljub temu, da imate dobre prijatelje v svojem življenju,
 • se počutit poklicani, da bi izrazili svoje darove in talente na način, ki bi vplival na razliko v svetu in družbi, vendar nimate pojma, kako uresničiti svoje globlje potenciale,
 • se čutite poklicani, da začnete nov projekt ali kariero, ki je bodisi storitev in prispevek, vendar nimate točne vizije kako naj bi bila videti, ali kako bi se podprli v vmesnem času,
 • občutite navdušenje, ko se prebijete skozi stare vzorce, hitro, v trenutku (ne več dolgih, dolgih mesecev), a vseeno ste zmedeni in razočarani, ko se vsebina starih vzorcev vrne nazaj,
 • ste zelo zaskrbljeni zaradi stanja sveta in družbe, vendar se počutite preobremenjeni, zmedeni in nemočni za reševanje tako velikih težav in bolečin, ko še vedno niste v celoti rešiti svoje …

 

Rešitev:

Hrepenenje, ki ga čutimo po samo uresničitvi, duhovnem partnerstvu, kreativnosti in sodelovanju, so priznajmo  »visoko kvalitetne težave« (ne več preživetvene narave). Do sedaj smo jih obvladovale s pomočjo moške moči.

Ob tem pa se je zgodil čuden paradoks -> dobile smo moč, ki nas je pripeljala v dosežen nivo razvoja, za nadaljnjo rast predvsem v partnerskem in poslovnem odnosu, pa žal ne služi več.

Pravzaprav, če pogledamo, kaj manjka  življenju v našem  svetu, lahko vidimo, da stvari, ki si jih najbolj globoko želimo, kot so ljubezen, intimnost, povezanost, pripadnost, ustvarjalnost, sposobnost izražanja, živost pomenu, namenu, prispevku in svetlejši prihodnosti za naslednje generacije. In to ne  more biti ustvarjeno s sistemom moči, ki temelji na nadzoru, analizi in logiki, linearnemu razmišljanju. Prav tako se ne morejo izraziti z strateškim načrtom.

Za ustvarjanje teh stvari, ki jih najbolj globoko hrepenimo – ustvariti  bogato zunanje življenje, ki ne zahteva izgube notranja povezanosti, moramo gojiti nov sistem moči, INTELIGENCA ŽENSKE MOČI.

 

KAJ JE INTELIGENCA ŽENSKE MOČI?

To ni toliko prebujanje  ženstvenosti kot ozaveščanje in utelešanje ženske moči, ki nam da  ključe do naše osebne moči .

Ženstvenost naše nedavne in davne preteklosti, ki se ji pripisujejo lastnosti kot so zdravljenje, negovanje  in ranljivost, ni dovolj,  da bi nam omogočila, da ustvarimo  tiste stvari, ki so pomembne za našo osebno in skupno prihodnost. Da bi postala vir moči, iz katerega lahko ustvarimo prihodnost za naša življenja in prihodnost, je neizogibno potrebno, da se  zavestno razvija skozi nas.

Moramo se prebuditi in gojiti novo, ko-kreativno, žensko moč, ki združuje in vključuje vse pridobitve moške moči, in ki nam hkrati omogoča dostop do neke vrste sodelovanja kreativnosti, skratka do ravnovesja moške in ženske energije.

Večina od nas ima nekaj ali pa žal nobenega zgleda ravnovesja delovanja iz ženske moči in moške sile. In zato nam je še težje, ker nimamo nobenega namiga  kje in kako začeti.

 

Kako dostopamo do Inteligence ženske moči, ki nas seznani z ravnovesjem moške in ženske energije?

Obstajajo principi, prakse in  orodja, ki prebujajo žensko moč. Vir avtentične moči, da prinaša na plano vašo najboljšo različico življenja, izraženo vašo polno kreativnost, in s katero imate največji možnosti za poln partnerski odnos, je v vas in samo čaka, da se prebudi in sprosti.

Pridružite se mi na  mentorskem programu INTELIGENCA ŽENSKE MOČI, kjer vas bom usmerjala korak za korakom skozi postopek sproščanja ženske moči, ki vam bo uravnovesila  življenje.

 

Kaj boste pridobili:

 • Odkrili boste vir ženske moči v sebi, začeli boste dostopati do nje, ker jo potrebujete za uresničitev svojega najvišjega  potenciala  na vseh področjih vašega  življenja.
 • Izmojstrili in utelesili boste 3 centre ženske moči, ki jih boste uporabili, da boste živeli svoje najgloblje izpolnjeno in navdihujoče življenje.
 • Naučite se boste preoblikovati svoja omejujoča prepričanja v svojem jedru in se končno osvobodili tiranije preteklosti, tako da boste svobodni sprostiti svoje najvišje potenciale v življenju in ljubezni .
 • Odkrili boste svoj resnični namen v življenju in začeli čudežno manifestirati vso podporo, ki jo potrebujete, da ga izpolnite.
 • Razumeli boste ključ do ustvarjanja intimnosti in dobrega počutje v vseh svojih odnosov in začeti življenje v nenehnem stanju povezave in pripadnosti s tistimi, ki jih imate radi.
 • Utelesili boste svoj pristni ženski sijaj kot praznovanje in afirmacijo življenja in brez truda začeli privlačiti tiste stvari, ki naredijo življenje vredno živeti, kot so pristna ljubezen, pristni ljudje in globok občutek pripadnosti nečemu večjemu od sebe.
 • Naučite se boste so- ustvarjati s področju življenja napolnjenimi z možnostmi in čudeži in tako ponovno vzpostavili občutek ustvarjalnosti, igrivost in lahkotnosti v vaši vsakdanji izkušnji.

 

divider-medium

Priporočam 10 obiskov, vse pa je odvisno od posameznice in njene pripravljenosti in zavezanosti.

Investicija v posamezen obisk v trajanju 90 minut je 80€ .

Če se odločite za paket 5 obiskov, vam pripada 5% popust ali za bolj pogumne, paket 10 obiskov in 10% popust.

 

divider-medium

Pa še to… Vtis stranke po zaključku Programa

Ženska moč, Veličina – moje doživetje z Barbaro Pinter Zupančič

Letos je zame še posebej praznično leto. Odločila sem se Zase! Ja, čisto zares in dokončno.

Barbaro sem spoznala leta 2014 na enem izmed seminarjev, ki se jih vztrajno udeležujem, za svojo rast in napredek. Moja pot je pot neprestanega iskanja rasti, tistega nekaj več, kar čutim, da še obstaja v meni. Barbara mi je ponudila svojo pomoč, povedala je, kaj počne in da ve, kje sem sedaj in da me lahko podpira na moji poti.

Potrebovala sem dodatna tri leta, da sem se resnično odločila, da je DOVOLJ: dovolj majhnosti, nevidnosti, nevrednosti, neustreznosti, dovolj tega, da moram vedno vse sama. Da sem vredna osebnega mentorstva. Ko sem Barbaro spet srečala ne eni izmed prireditev, sem se zavezala delu z njo.

To je bila odločitev, ki me je resnično potisnila naprej. V mojo Žensko moč in Veličino.

Barbarina moč podpore je nežna in jasna. Točno je vedela, kje sem in točno kaj potrebujem v tistem trenutku. In jaz sem dobila točno tisto, kar  sem resnično rabila! To je bil veličasten trenutek v mojem življenju, da sem resnično dobila, kar potrebujem in da je to možno! Na to sem čakala res že vse življenje, ki je bilo do takrat polno omejitev v smislu »bodi zadovoljna, da je tako, kot je«, »tako pač je, takšno je življenje«, »pa kaj bi ti sploh še rada«, »poglej, kako si uspešna, a ti to še ni dovolj«, »pa ti hočeš vedno nekaj več«.

Jaz pa sem vedela, da je še nekaj VEČ prav zame! In to sem z Barbaro našla. Ta občutek resnične in iskrene moči in veličine.

Zdaj vem, da me Življenje podpira. Opustila sem vlogo žrtve, ki sem jo do sedaj živela – tako sem bila vzgojena in do sedaj nisem vedela, kako iz tega. Zdaj vem, da bo zame vedno poskrbljeno – Življenje dela Zame. Prav je, da sem vidna, ker tako služim človeštvu. Moja prisotnost zdravi druge ljudi. Moja Veličina koristi vsem okoli mene. Zdaj vem, da mi pripada srečno in lahkotno življenje.

Moja rast omogoča rast drugim. Moja prisotnost omogoča rast drugim. Zdaj grem naprej, da to uresničujem v Življenju.

Barbara me bo podpirala še naprej. Martina

 

 

Varovanje zasebnosti in splošni pogoji