BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Upravičeni ste do življenja iz veličine!

O meni

Barbara Pinter Zupančič je po svoji izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka, z 20 letnimi delovnimi izkušnjami na področju kontrolinga, prestrukturiranja in privatizacije podjetij.

Njena strast po izboljšanju kakovosti življenja, jo je vodila do trenutnega področja, ki ji dnevno prinaša smisel in sicer tako, da deluje kot Mentorica za življenje s pomenom, kot govornica in strokovnjakinja na področju osebne transformacije, kakovosti življenja in gradnje kvalitetnih odnosov, predvsem partnerskega odnosa. Izredne ljudi vodi, da se ponovno naučijo ljubiti, zaupati življenju in polno zaobjeti kar v resnici so, v vsej svoji Veličini. Njena moč in pogum ter avtentična samozavest, so podlaga na kateri trdno stoji zase in za druge, še posebej za ženske, da polno  uresničijo svojo žensko moč, da opustijo, kar jih zavira na poti osebne rasti in da zavzamejo mesto, ki jim pripada.

Ker je tudi sama stopala po negotovi poti iskanja smisla življenja, je preizkusila veliko metod, sistemov, s katerimi bi svoje življenje dvignila na višji nivo. Šele zavedanje, da je edina rešitev upočasnitev in poglobitev v notranje modrosti ženske moči, ob tem pa še pomembnost uravnovešanja žensko – moškega principa delovanja, ji je dalo notranjo mirnost in globoko čutenje usklajenosti z smislom njenega življenja in vsekakor dovoljenja, da iz majhnosti zraste v Veliko.

Preobražena in prebujena v Žensko moč je prinesla novo zavedanje v svoj posel, partnerski odnos, družino in posledično v družbo.

Njeno življenje je tako polno predano podpori vsakomur v njeni prisotnosti, da prepoznajo načine igranja majhnosti in predajanje moči, in rešitvi iz tega vrtenja v krogu: upočasnitev in poglobitev v modrosti, ki so nam vsem naravno dane in vplivajo na naše samo spoštovanje. Tako postanejo življenja značajna, kar je temelj tega, da navdihujejo druge in postajajo naravni voditelji, elegantno in dostojanstveno.

 Kot ustanoviteljica Salona Ženske moči in transformacijskega Programa IN (poslovna ženska IN partnerica IN mati), ki sta coaching in moderatorski praksi, dnevno prihaja v stik z  ženskami na osebnem nivoju, s katerim stopijo v svojo pravo moč, ki jim omogoča, da doživijo svoje najgloblje transformativne izkušnje, s katerim zaprejo vrzel med tem, kjer se trenutno nahajajo v življenju in življenjem, po katerem resnično hrepenijo. Njena mantra za ženske s katerimi dela vsak dan je: Postavite se zase! To je vaš čas, da zavzamete svoje mesto!

Poleg poslovnega znanja, nova vedenja pridobiva preko izobraževanj in delavnic svetovno znanih mentorjev. Vsekakor je  Feminine Power coach and facilitator training, s katerim bo pridobila ustrezen certifikat, zapolnila nišo, ki jo je ves čas čutila v svojem življenju. Dr.Claire Zammit, ustanoviteljica Evolving Wisdom, in kreatorica The Feminine Power, sistema za žensko voditeljstvo in osebni razvoj in rast, je mentorica, ki jo podpira v njeni Veličini in jo spodbuja, da znanje prenaša naprej.

Svoje delo pa dopolnjuje z znanji in vedenji iz  Feminine Power Mastery pri Claire Zammit, Follow your Bliss pri Mastin Kipp, seminarji in delavnice Marianne Williamson, arhetipska psihologija po metodi Caroline Myss, Ponovna povezava – The recconection pri Dr. Eric Pearl (certificat »Certified Practitioner and Healer level I, II and III), izobraževanje »Natural healing and Life Management« pri Zvonimir Cekalovic Ballon – zdravljenje po metodi Barbare Brennan. Pomemben vir znanja pa so tudi  številne knjige avtorjev: Marianne Williamson, Kate Northup, Mastin Kipp, Tara Mohr, Lynn Twist, Danielle LaPorte, Katie Byron, Sara Avant Stove in mnoge druge,vse na temo dviga samo spoštovanja, ponovne prepoznave in cenjenja vloge ženske v družini in družbi in novega načina voditeljstva.

 small_divider_1

Si želite stopiti na pot, ki vas vodi do ŽIVLJENJE IN POSEL IN LJUBEZEN?

Prijavi se na BREZPLAČNI 30 minutni RAZGOVOR

 info@barbarapinterzupancic.si
041 677 920

small_divider_1

 

 

Varovanje zasebnosti in splošni pogoji