BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Upravičeni ste do življenja iz veličine!

Skrivnost manifestacije iz srca

Smisel življenja je živeti življenje s polnostjo in odprtim srcem. In nič obžalovati, še posebej če počnemo stvari s strastjo in ljubeznijo, kar je resnična skrivnost življenja.

3 razlogi, zakaj moč srca premaga Zakon privlačnosti ali metode, ki temeljijo zgolj na razumu.
Osnovni princip delovanja Zakona privlačnosti je, da z osredotočanjem na pozitivne misli dosežemo pozitivne rezultate. Ali povedano drugače, če se osredotočiš na kolo, vožnjo z kolesom, boš slej ko prej pritegnil kolo v svoje življenje.
Je tako?
Ne čisto. Če bi bila manifestacija tako preprosta, bi vsi imeli vse, kar si zaželimo.
Kar nam manjka v tej formuli iz omejene percepcije, kako deluje realnost je, da obstaja nekaj, kar je bistveno močnejše od misli in kar je odgovorno, da manifestiramo kar si želimo. In to je moč naših čustev.

Vas zanimajo 3 razlogi, zakaj moč srca premaga Zakon privlačnosti?

Razlog št.1: Kar čutiš je bolj pomembno od tega, kar misliš!
Ni pomembno samo, kar misliš. Pomembno je, kaj čutiš. Misli so primarno električna energija, medtem ko so čustva magnetna energija. Srce je največji generator te magnetne energije v našem fizičnem telesu. Je tudi center našega čustvenega sistema. In ta magnetna energija, kot že samo ime pove, magnetizira – privlači ali odbija. Magnet srce aktiviramo s čutenjem ljubezni in hvaležnosti. S tem, da najdemo pot k boljšemu čutenju glede trenutne situacije v našem življenju, tako da poskušamo najti, kaj je dobrega v tej situaciji, si odpremo neizkoriščene vire in kreativne rešitve, ki nam pomagajo manifestirati cilje ali želje.

Razlog št. 2: Akcija vodena iz modrosti srca je močnejša in efektivnejša
Ni samo kaj čutite, ampak tudi kaj naredite. Samo razmišljati o tem, kaj si želimo in ustvarjati lepe, pozitivne misli o tem, ni dovolj. Resnica je, da je dosežen rezultat vedno posledica akcij in le  navdahnjena akcija, ki prihaja iz modrosti srca ali kraja veselja in ljubezni, vam bo prinesla rezultat, ki ste si ga tako dolgo želeli.

Razlog št.3: Akcija  prežeta z modrostjo srca je lahkotna in ima večji vpliv
Ni dovolj samo, da delate, ampak kako delate. Saj ste že slišali ljudi, ki so vam opisovali, kako so neko stvar naredili brez posebnega truda. Torej to pomeni, da je storjeno iz strasti in želje po boljšem, pozitivnem vplivu. Podobno doživljamo ob dogodkih, ki kar zletijo mimo nas, ker tako uživamo, ker se zabavamo. Torej ustvarjajmo iz občutka radosti, uživajmo ob tem, bodimo igrivi. S tem zbudimo občutke ljubezni, strasti, ne samo v nas samih, ampak tudi v drugih. S tem jim damo dovoljenje, da tudi oni ustvarjajo igrivo, sproščeno. In s tem navdihujemo in spreminjamo svet! Iz prepričanja »težko je« v prepričanje »igrivo je«.

Vse zgoraj napisano, lahko povzamem še enkrat:

Živite svoje življenje iz polnosti vašega srca in ne obžalujte nič. Počnite stvari s strastjo in ljubeznijo, kar je resnična skrivnost življenja.
Živite tako in ne samo, da se boste počutili bolje, polno. Čutili boste več ljubezni in radosti, hkrati pa boste pustili SLED, da je tak način možen in resničen.

Do naslednjič. Bodite ljubeči in nežni do sebe.

“Več, kot dajete drugim, več lahko obdržite zase.”
Zig Ziglar

Zato prosim, delite naprej.

Barbara

small_divider_2

Varovanje zasebnosti in splošni pogoji