BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Upravičeni ste do življenja iz veličine!

Srce vašega uspeha – vabilo

8 tedenski PROGRAM PRISTNEGA USPEHA     

Nekoč je živela ženska, katere življenje bi lahko z eno besedo opisali kot obilje.

Imela je krasno hišo, družino, moža, uspešno kariero. Z denarjem ni imela problema.

Nekega dne se je zgodilo nekaj čudnega. Zbudila se je z slabim, težkim občutkom. Nekaj je manjkalo. Sprva skoraj neopazen občutek je rasel in rasel. Z vsakim jutrom bolj.

Občutek sreče je izginil, kreativnost je padla, ambicije še bolj.

Skušala se je pretvarjati, da to ni nič posebnega. A občutek krivde ni izginil. Kako lahko ona, ki ima vse, občuti kaj takega, tako praznino in hkrati težo? Ljudje bodo mislili, da je nora, da se igra z belim kruhom, kajti postajala je nezadovoljna z vsem. In to se je nadaljevalo mesece in mesece.

Dokler ni prišla »ona« s svojimi besedami, ki so se jo dotaknile. Ne poznaš »srca tvojega uspeha«. Preveč si v »delati«, moraš pa prepoznati »biti«. Vprašaj se, kaj bi ostalo nespremenjeno v tvojem življenju, če bi se slika življenja popolnoma spremenila? To je tvoj »BITI«, to je tvoje »srce uspeha«.

Ženska je začutila, da ima ona prav. In tako je šla na pot k sebi. Pot, ki ji je omogočila  najti manjkajoče delce pristnega uspeha. Pot, ki ji je pomagala spomniti se in na novo odkriti, kdo ona resnično je. Pot, na kater je prepoznala srce njenega uspeha. Pot, na kateri je zapolnila celoto.

Postavila si se je  namero, da bo spoznala vse dele sebe.

Nemudoma je zaslišala tihi glas: »Spomni se,  kateri so občutki, ob katerih ti zaigra srce.  To si ti, to je tvoja namera, da čutiš in da daješ drugim. To je tvoja veličastnost.«

Upor je bil velik, ker se nikoli ni hotela ukvarjati z izrazi kot so veličastnost, življenjski namen, vsebina duše. Vse to je bilo preveč ezoterično, neoprijemljivo, ona pa hoče dokaz, nekaj oprijemljivega, nekaj merljivega.
Ampak ni šlo, glas ni utihnil. Prav nasprotno, pojavljali so se članki, oddaje na TV, prijateljice so govorile o tem. BITI … SRCE … BITI … SRCE …

Ja, šlo se za klic duše, ki jo je vabilo na nov nivo bivanja. Bolj poglobljen, bolj njen, bolj poln. In ko je sprejela, da je nujno zanjo, da zapolni tudi ta del, je začutila umirjenost. Začutila je, da je vse v redu in da bo vse v redu. Z njo, z družino, z življenjem. Nič se ni spremenilo, a hkrati se je spremenilo vse. Vsebina je dobila smisel. In spet je začutila energijo in željo in smisel.

To ji je manjkalo, njena definicija Pristnega uspeha, njeno srce uspeha, njen BITI. Njeno življenje je zanimivo drugačno. Ima več časa. Več doseže kot prej, z manj truda in časa. Finančni uspeh je posledica takega delovanja in doseže ga z lahkoto in milino. Njeni najožji prijatelji občutijo razliko in jim je navdih, kljub temu, da jo zbadajo. Želijo poznati njeno pot, njeno skrivnost.

Če čutite podobno: stopicljate na mestu in čutite, da nekaj manjka, nekaj pristnega, nekaj neopisljivega – vem, ta esenca želi biti prepoznana in uveljavljena v vašem življenju. In ne, nič ni narobe z vami, niste nori. Kliče vas, ker je že čas.

Zakaj to vem? Zato, ker sem podobno pot prehodila sama.
Kaj lahko naredite zase? Kaj lahko podarite sebi, ker si zaslužite?

Stopite z mano na pot vaše zgodbe Pristnega uspeha.
CELOTA JE BOLJŠA OD NJENIH DELOV! Zato naj se poveže v celoto in utelesi:

  1. Kaj so vaši DOSEŽKI? To je vaš DELATI. Kaj si želite delati? Na vseh področjih – kariera, zdravje, prosti čas idr.
  2. Kaj želite doseči MATERIALNO? To je vaš IMETI. Kaj si želite imeti? Hišo, vikend, avto …
  3. PRIHODNOST. Kam želite ITI?
  4. DUHOVNOST. OBČUTKI IN VREDNOTE. Kaj se dotakne vašega srca? Kaj je srce vašega uspeha?
  5. DOSTOJANSTVO. To je BITI. To je esenca uspeha, esenca vodje. To je odgovor na vprašanje, dko sem in kaj želim biti?
  6. SEDANJOST. ZDAJ. Kaj mi je pomembno danes? Kaj je moj današnji občutek sreče, uspeha, kaj so moji dragoceni trenutki? Čemu sem hvaležna?
  7. Kakšni so vaši ODNOSI? To je vaš DAJATI. Cilj je dajati avtentični, pristni del sebe.

Moje poslanstvo in moja naloga je, da vas vodim iz paradigme DELATI v novo paradigmo BITI. Zato vam v vaši zgodbi Pristnega uspeha ustvarim prostor, vas vodim in podprem skozi korake od 4. do 7. točke, do izpolnjenega življenja.

Če ste pripravljeni ustaviti občutek zmede in izgubljenosti in si želite zaživeti v novi paradigmi, ki vas vabi, da zapolnite dele celote tako, da stopite in zaživite v »BITI«,

vas vabim v ekskluzivno skupino največ sedmih oseb, ki so pripravljene stopiti na drzno pot in sebe prepoznati in sprejeti i z subtilne, nemerljive plati.

Si lahko predstavljate, da zaživite kot še nikoli prej in da z glasom vaše lastne duše močno, razkošno in usklajeno živite svoje življenje?

Vabim samo osebe, ki že poznate svoj odgovor na DELATI, IMETI, ITI, praznina pa obstaja na BITI: Kdo sem? Kaj se dotakne mojega srca? Kaj je moja žlahtnost, moje srce uspeha, zaradi česar delam brez napora in uspešno? Kaj je moj dar, ki ga dajem ljudem v vseh oblikah odnosa? In kaj je dar, ki ga prejemam jaz?
 

Na srečanjih ni časa za odgovore na vprašanja, kaj naj delam, da bom preživel. Žal ne, spoznavali bomo bolj globoko, potapljali se bomo v občutke. In ne ustrašite se, da vam ne bo šlo. Dobra sem v tem laserskem izpraševanju, preko katerih boste prišli do odgovorov, ki vas bodo peljali do izpolnjenega življenja.

Srečali se bomo 8 krat, vsako srečanje traja 2 uri.

Začetek 24.9.2015 do predvidoma 19.11.2015.

Lokacija : Ljubljana, Proletarska ul. 4.

Investicija v vašo celoto je 440 EUR. Za plačilo do 20.09. priznam zmanjšano ceno in sicer 410 EUR. Možno je plačilo na 2 obroka po 230 EUR, prvo plačilo do 20.09, drugi obrok do  20.10.

Odločitev za sodelovanje v ekskluzivni skupini potrdite s plačilom na TRR SI56 3000 0001 2669 691, odprt pri Sberbank d.d., Simbol Barbara Pinter Zupančič s.p., Proletarska ul.4, Ljubljana, namen Srce vašega uspeha, sklic datum nakazila.

30 minutna predstavitvena srečanja bodo v sredo, četrtek in petek 9., 10. in 11.9 od 16 do 19.30 ure. Prosim prej pišite in potrdite prisotnost na e-naslov: info@barbarapinterzupancic.si ali na telefonsko številko 041 677 920.

Želim vas spoznati, zato dobrodošli.

small_divider_1

Varovanje zasebnosti in splošni pogoji