BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Upravičeni ste do življenja iz veličine!

Zgodba Moč ženske #1 : Se upirate DA -ju, ki ga čutite?

Se upirate DA -ju, ki ga čutite?

Ali ste že kdaj čutiti tisti močni DA v svojem telesu, tisto močno vibracijo v vsem vašem bitju, a samo trenutek po tem nešteto trditev in razlogov proti?

Tu je moja zgodba, moja izkušnja.

Ni presenečenje, da je moja zgodba povezana z mojim delom in učenjem o Moči Ženski  – Feminine Power, kar je trenutno fokus mojega življenja. Nekaj let nazaj, ko sem končevala 7-tedenski online tečaj Moč Ženska – Feminine Power, sem sedela za računalnikom in poslušala zaključek tečaja. Čutila sem navdušenje nad tem kako veliko prebojev sem imela skozi tečaj in tudi žalost, da se je vse skupaj končalo. Moja mentorica dr. Claire Zammit je napovedala nadaljevanja tečaja na višjem nivoju v kratkem času – Feminine Power Mastery Program. Ta napoved je naredila globok vtis name. Mislila sem si:
“JA, končno sem tukaj kjer se počutim doma … To je nekaj po čemer sem vedno hrepenela, nisem pa znala tega poimenovati.”

  • Čutila sem močno mešanico občutkov.
  • Čutila sem globoko hvaležnost.
  • Čutila sem strah.
  • Čutila sem neverjetno vznemirjenje.

In čutila sem … “Oh, zdaj bom morala narediti ta korak… v vidnost…življenje ne bo nikoli več enako…”

Kakorkoli, v tem trenutku sem občutila velik DA. Tako močno me je pritegnilo k temu, k tej priložnosti.

In vendar … Sem se prijavila takoj, ker bi bil to zame pomemben preobrat ? Ne, nisem. Začela sem razmišljati o vseh možnih razlogih, zakaj se ne bi smela prijaviti.

  • Že tako sem zapravila preveč denarja za različne tečaje in mentorstva.
  • Bom imela čas za to?
  • Mož bo mislil, da sem nora, da se prijavljam na spet en tečaj, ne da bi se mi pokazalo rezultati do sedanjih tečajev.
  • Ali je to spet samo eden od tistih dosežkov, da se izognem konkretnim akcijam.

In spet sem se zavrtela v tako znani krog premišljevanja, razglabljanja in zataknjenost v prepričanja »nisem dovolj in če bom dala sebi, bom vzela mojim domačim ipd«.

Zamotila sem se z drugimi stvarmi, veliko jih je bilo sicer dragocenih, seveda, toda vse to me je odvrnilo od bistva. Posledično sem se odklopila od mojega prvotnega močnega občutka za DA. Vse to nisem delila z nikomer. V tem sem ostala sama kot ničkolikokrat do tedaj.

Teden ali dva kasneje, sem začutila hudo bolečino v zgornjem delu hrbta in posledično glavobole. Bolečina ni in ni hotela izginiti. Končno sem se ustavila in se zamislila kaj mi vse to sporoča. Zelo kmalu sem dobila jasno sporočilo, bolečina v hrbtu in glavoboli so bili tu zato, ker sem rekla NE, ker nisem vzela tistega kar potrebujem. Zbrala sem pogum, šla v svojo resnico, v moč in spregovorila z možem. Kot že velikokrat prej v življenju, sem takoj prejela njegov »seveda, prijavi se, če tako močno čutiš, da je to zate.« Brez dolgega obotavljanja, sem se prijavila . Breme ne odločitve zase je odpadlo, bolečine so ponehale (a ne izginile a o tem kdaj drugič). Telo je res govorilo z mano.

Lahko si samo mislite kako močne transformacije so bile v 9 mesečnem programu…. in po koncu Master programa vabilo za certificiran program (Feminine power coach, facilitator and leadership certification program ), za kar nisem več čakala. Klic je bil premočan, odločitev je bila sprejeta v trenutku.

Celoletno izobraževanje je uspešno zaključeno, sem edina certificirana Feminine power coachinja in moderatorka v Sloveniji, v Evropi smo le tri (ena v Avstriji in ena v Švici).

Žalostna sem če pomislim, kje bi bila danes, če se ne bi prijavila za to popotovanje, to mentorstvo in to učenje. Mislim na vse ženske, ki sem jih spoznala, na vsa poznanstva, ki sem jih stkala, na vse vire, ki se mi odpirajo na globalni ravni, mislim na povezanost in podporo, ki sem jo dobila z mojim DA.

Mislim na ženske, ki jih zdaj lahko podpiram na globlji in bolj vplivni ravni, na njihovi poti dviga življenja na novo raven, na kreiranje tistega po čemer tako zelo hrepenijo, na samo uresničitev, ki jim bo prinesla zadovoljstvo, mir in moč.

To Zgodba Moč Ženske #1, ki jo delim z vami, ker želim, da ozavestite kaj MOČ ŽENSKE v resnici je in kako vam lahko služi.
Poslušajte se, opazujte se in ozavestite po čem res hrepenite. Zberite moč, izrazite se in vzemite kar potrebujete. Vse se uresničuje od znotraj navzven, ve ste kreatorke svojega življenja.

Ne bodite kot jaz, ki sem otopela svoja čustva in bila nepovezana s svojimi hrepenenji, dokler me telo ni ustavilo in mi pomagalo, da sem se postavila zase.
Če se ne postavite zase, ne da ste prikrajšane samo ve, prikrajšani smo tudi mi, ker vas potrebujemo.

 

Varovanje zasebnosti in splošni pogoji