BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Upravičeni ste do življenja iz veličine!

Zgodba Moč ženske #4 : Tole me je danes pretreslo do temelejv

TOLE ME JE DANES PRETRESLO DO TEMELJEV

Tako vam povem, TO JE NEKAJ KAR NIKOLI, AMPAK RES NIKOLI NE SMETE NAREDITI. Pika in konec.

Če boste delale tako, boste dale moč umu, da nadvlada vašo Bit. In verjemite, rezultat bo mogoče kratkotrajno pozitiven, a zagotovo vem, da se čustvo, ki ga niste pravilno nagovorile, razbohoti do razsežnosti katere si res ne želite.

Kaj je pravilno?

Najbolje, da vam povem na primeru zgodbe Moč ženske #4:

Bila je pri meni na mojem programu, skupaj delava skoraj 12 mesecev . 12 mesecev energije podpore, negovanja njene esence, dviga samozavesti, odkrivanja njene Veličine, kaj je tisto kar njo vžiga, da povzdigne sebe in s tem tudi druge, 12 mesecev  so bile njene korenine v zemlji podprte z energijo moči ženske, da je začutila moč, ki ji pripada in da je tako podprta razvila krila za svoj samo izraz.

Občutek izpolnjenosti je prišel od znotraj, kajti 12 mesec je bila vodena, da išče znotraj sebe, svoje vire moči, svoje samo izraze, da korigira samo sebe iz resnice onkraj prepričanj, ki jih je zakrčila v svojem telesu. Sproščala je telo v mehkobo in našla podporo v nečem veliko večjem od našega majhnega fizičnega jaza.

Ja, odločila se je in pustila službo, hitro, mogoče prehitro. A vseeno, tako je čutila, da je prav. In ni bilo najlažje, kajti kar naenkrat je ostala brez rednega dohodka, srčnega posla pa še ni razvila do zanesljivega nivoja.

Njen projekt je klical in speljala ga je. In nasproti ji je prišel rezerven posel, ki prinaša nekaj rednega zaslužka. Do tu vse zgleda idealno, a ni čisto tako.

Kljub uspehu, se ji je en petek zgodil padec, totalen zlom, šibkost…občutek ne zmorem, nisem dovolj, nesposobna sem…

Prišla je domov, se izrazila partnerju. Po 1 letu je tudi on drugačen, ni več popravljanja z njegove strani, češ, saj bo v redu, samo potrpi, ni več pametovanja, saj sem ti rekel, ni vsiljevanja rešitev. Ne, tudi on samo je, tudi on samo objame in dovoli, da se zgodi kar se mora zgoditi.

3 dni si je dovolila čutit, brez, da bi popravljala, brez da bi analizirala, brez da bi odrivala stran. To čustvo je bilo z njo. Nagovorjeno je bilo, videno in slišano in podprto s strani močnega dela. Dobilo je svoje mesto. In zato je postopoma bolečina popuščala, postopoma je lahko polno zadihala, postopoma je spet dvignila glavo, odprla srce tudi na ven in čutila moč, da zmore.

Kako zmore?

Tako, da gre korak po korak. En dan za dnem. In ob tem čuti sebe in svojo iskro, ki jo podžge, da deli sebe v pristnosti, prijaznosti in pozornost.
Zaupa, da je vse tako kot mora biti, ker življenje deluje zanjo, ne proti njej.

In to je pravi način, drage moje. Ne bom vam lagala, težko boste same, ker potrebujete model, potrebujete, da vas nekdo vodi skozi postopek, vam drži prostor, da čutite, da je varno čutiti do konca in ne zaustavljati procesa.

A če si dovolite biti podprte od mene, ki sem usposobljena in imam lastno izkušnjo, potem vam bo lažje in hitro se boste naučile, da ste ve same sebi VIR MOČI in da iz tega vira lahko uresničite vse po čemer hrepenite.

To je Feminine power coaching.

Varovanje zasebnosti in splošni pogoji