BARBARA PINTER ZUPANČIČ

Ženska moč je tiha moč, ki povzdigne največ src!

Salon MOČ ŽENSKE MILINE

Želiš biti obkrožena z družbo žensk, ki govorijo “isti jezik”, ki razumejo tvoje poslanstvo in te podpirajo v tvojih ciljih?

Želiš varen prostor, kjer brez težav in zadržkov deliš svojo zgodbo, skrbi, težave, izpostaviš tudi uspehe, postavljaš vprašanja, sprejemaš odkrite in iskrene odgovore in dobiš podporo, ko jo najbolj potrebuješ?

Srečanja Salon Moč ženske miline se bodo pričela v mesecu oktobru 2021 in bodo potekala v Ljubljani 1x na mesec

in sicer  prvi teden v mesecu med 18.oo in 21.00 uro na Proletarski ul.4, Moste – izbira je dan, bodisi ponedeljek ali četrtek, po tvoji izbiri.

V skupini je max 8 žensk.

Tudi jaz sem si želela vse to. In ravno zato sem ustvarila Salon za Moč ženske miline.

Danes je Salon Moč ženske miline, skupnost nekaj deset izjemnih žensk, ki se v večih manjših skupinah dobivamo enkrat mesečno, na srečanjih pa si preko pogovora pomagamo na poslovnem in osebnem področju z namero, da zaživimo dobro in kakovostno.

Verjamemo, da je čas za žensko energijo. Ni čas za tekmovanje, temveč skupnost in solidarnostno pomoč.
Ni pomembno v kateri fazi osebne rasti ali poslovne poti, se nahajaš, mi smo tu, da negujemo tvojo dušo, ti držimo prostor, te podpiramo in ti pomagamo k dosegi novih ciljev in poletu tvojih sanj.

Zaslužiš si biti obkrožena s pravimi in dobrimi ženskami!

Srečanja Salona Moč ženske miline so namenjena ženskam, ki:

 • gredo v smer spoznavanja sebe za namen izboljšanja kakovosti življenja,
 • imajo odločen namen narediti nekaj drugače v svojem življenju (notranje ali navzven), ki si želijo delovati bolj podporno na področju odnosov (partnerskih, poslovnih, socialnih…),
 • želi raziskati in razvijati svojo notranjo, osebno moč,
 • ki želi principu DELATI, dodati princip BITI in tako kombinirati in uravnovešati moško-ženski princip delovanja v poslovnem in osebnem življenju,
 • želijo bolje obvladovati, razumevati in uporabljati čustva v vsakodnevnih odnosih, spoznati svoja obnašanja, ki ne koristijo več in zavzeti novo držo in miselnost, ki opolnomoči za doseganje potenciala, ki ga čuti zase,
 • skupina je namenjena ženski, ki čuti, da obstaja nekaj več po čemer hrepeni, mogoče tega še ni prepoznala, a je zavezana temu, da bo to prepoznala in zaživela,
 • ki ji je vedno manjkala podpora iskrenih ljudi, ki verjamejo vanjo in jo brezpogojno sprejemajo,
 • ki je naveličana, da mora vse sama (sicer zmore), a je veliko lažje v podpori skupnosti.

Način dela:

Vsa srečanja vodim Barbara Pinter Zupančič, edina Feminine power coachinja in moderatorka v Sloveniji, usposobljena po Feminine power principih in praksah, ki so oblikovana od ženske za žensko, da držim varen prostor v katerem se zgodi preobrazba.

 • Skupina nudi varen in zaupen prostor, v kateri je s podporo vodje in ostalih članic skupine možno razvijati sebe, svojo vizijo ter bolje razumeti svoje notranje doživljanje in dogajanje kot tudi zunanje dinamike, ki se odvijajo v odnosih z drugimi ljudmi.
 • Skupina je pogovornega tipa, željeno je, da se odpreš in iskreno deliš svojo izkušnjo, pozitivno ali negativno, vseeno je, vsaka vpliva na drugo žensko, glede na dosedanje izkušnje, se na prvih dveh ali treh srečanjih skupina povezuje, nato pa se vzpostavi globoka in zaupanja vredna vez , da se tematike lahko poglobijo.
 • Na srečanjih se soočamo s trenutnimi osebnimi izzivi, nudimo pa podpora pri izvedbi sprememb.
 • Na nekaterih srečanjih so teme za pogovor vnaprej pripravljene, na drugih je prostor za aktualne/pomembne teme in probleme, v katere bi se želele poglobiti, jih razrešiti ali/in bolje razumeti.

 

Namen in cilji Salona Moč ženske miline:

 • razvoj delovanja po principih ženstvenosti (povezovanje, sodelovanje, podpora, pristnost, delovanje iz pristne notranje, osebne moči, odkriti smisel življenja, kako sebe postaviti na prvo mesto in se ob tem ne počutiti slabo …),
 • boljše obvladovanje reaktivnosti in takojšnjega reševanja situacije in razvijanje sposobnost umirjanja in kreiranja na ženski način ,
 • skozi zavedanje, da življenje deluje za vaš uspeh pogled v globljo  dinamiko medosebnih odnosov, 
 • prepoznavaje in boljše razumevanje lastnega doživljanja in večji čustveni potencial, biti pogumna v ranljivosti.

Česa definitivno ne boš dobila:

 • Zavrnitev trdih in grobih besed, za katere nekateri mislijo, da te lahko vodijo k napredku
 • Hitrih rešitev v smislu 10 korakov do….- hitrih redavanj in enostavnih predaj golihinformacij.
 • Zavisti, ignoriranja in občutka odrinjenosti.

 

Sem Barbara Pinter Zupančič, Certificirana Feminine power coachinja in moderatorka , po osnovni izobrazbi pa univ. dipl. ekonomistka.  

Moje poslanstvo je pomagati ženski, da objame in uporablja obe vrsti moči, moško in žensko in v kombiniranju obeh kreirati uspešno življenje, ki prinaša zadovoljstvo in užitek.   Specializirala sem se pomagati ženskam, ki so se zavezale, da nezadovoljstvo, preobremenjenost, nimam časa, nisem dovolj (klasični znaki Prevarantke), niso več izbira.

Izbira postane ustvarjati pametnejše, lažje in bolj povezano z dušo.  Pod moje okrilje je prišlo že lepo število sodobnih žensk , s katerimi delam individualno 1:1, v skupini (Poslovni salon Moč ženske miline), na delavnicah in na predavanjih kjer predajam nove miselnosti kako kombinirati moški DELATI in ženski BITI, togi um dopolnjevati s prožno intuitivno modrostjo telesa in tako oblikovati življenje po lastnih merilih uspeha in ne več togi družbenih merilih materialnih dokazov. Veliko sem se naučila v 20 letni karieri kot strokovnjakinja za kontroling, prestruktiranje in privatizacijo podjetij.

Ampak kar vem zagotovo je, da ni dovolj samo kar je videti na zunaj, poglobiti se je potrebno v globino svoje Biti (od tu MOČ IN MILINA), da začutimo vrednost, uspeh in smisel lastnega življenja. Le na tak način lahko iz omejenega fizičnega JAZa, stopimo v širino pogleda v dobro VSEH in na ta način spreminjamo svet na bolje. 

 

Cena in vsebina:

Cena 10 sklopov srečanj je 500 EUR.

Možnost plačila:

 • plačilo v enkratnem znesku je zmanjšano za 5%, torej 475 EUR
 • ali plačilo v dveh obrokih po 260 EUR – prvo plačilo pri vpisu, drugo do konca februarja 2022.

Kaj dobiš za to ceno:

 • 10 srečanj, vsako srečanje traja 2-3 ure, odvisno od našega razpoloženja,
 • če potrebuješ podporo in spodbudo imaš na razpolago1x na mesec, video coaching pogovor z mano,
 • izmenjava mail naslovov, tako da lahko kadarkoli pišeš tvoji skupini, prosiš za podporo ali nasvet. Vse ti bodo z veseljem odgovorile in ti nudile izkušnjo, pomoč ali pa samo podporo,
 • možnost predstavitve tvojega posla, 
 • 3 predavanja s posebnimi gostjami na različne teme, ki so vedno podporne in ključne v skupinah, ki se oblikujejo (eno predavanje bo do konca decembra, eno do konca marca in zadnje do konca junija),
 • book club -izbira knjige, ki jo preberemo skupaj in o njej debatiramo na srečanju,
 • dostop do whatsapp skupine na mobilnem telefonu – možnost dnevne podpore.

Datumi bodo določeni vnaprej, zato te prosim, da si zagotoviš, da boš takrat prosta. Če se srečanja ne moreš udeležiti, se denar ne vrača. Če bo na srečanju posebna vsebina, tebe pa ne bo, obljubim, da boš z vsebino seznanjena in ne boš prikrajšana.

Ko je v tebi odločen JA, TO POTREBUJEM, potrdi to svojo odločenost s prijavo spodaj:

z nakazilom (enkratnega zneska ali polovičke) na TRR SI56 2900 0005 2823 438, Barbara Pinter Zupančič s.p., Šentviška ul.32, 1210 Ljubljana in se vidiva na prvem srečanju. 

Priporočila in mnenja udeleženk predhodnega Salona Moč ženske miline

“Zame je bil skok v neznano morje in ob pristanku v vodi skoraj takojšen občutek topline, sprejemanja in dajanja, razumevanja, podpore in nepresahljiv izvir idej. Povezanost in pripravljenost deliti svoje globine z drugimi je navdihujoča, še posebej, ker se je to zgodilo tako presenetljivo hitro. Mislim, da je ključ ravno v tem, da so skupine majhne. Hvaležna, da sem del te skupnosti.
Meni druženje pomaga, da sem ozavestila veliko dobrih stvari v poslovnem življenju, ki jih že počnem in me pelje po poti iskrenega spoznavanja in izražanja sebe.”

Ramona, direktorica podjetja Adriatik agent d.o.o.

***

“V salon sem vstopila precej spontano in neobremenjeno s kakršnimikoli pričakovanji. K temu je botrovalo naključno srečanje z Barbaro, potem delitev življenjskih zgodb ob kavici in nekaj tednov za tem sem že pristala na prvem srečanju s takrat povsem neznanimi ženskami. Prvo srečanje me je po eni strani šokiralo z neposrednostjo in odprtostjo in me ravno zaradi tega navdušilo, da sem vsak mesec s toliko večjim zanosom prihajala na srečanja. Vsak sestanek, vsaka ženska, vsaka misel mi je dala najprej veliko materiala za razmišljanje in nato nova spoznanja in osebni napredek, ki so ga opazili tudi bližnji. Prepričana sem, da bi lahko iz tega zraslo še nekaj več. Mislim, da bi s pomočjo ena drugi, lahko iz tega naredile nekaj izjemnega in velikega. Tokrat ne govorim le o “držanju prostora”. Mislim na tisto MOČ ženske miline, ki lahko premika meje nemogočega.”

Saša Gerčar, samostojna podjetnica

***

“Naša srečanja so mi dragocena, ker v njih čutim topel prostor varnosti, kjer se iskreno in v celoti lahko izrazim, kar sem v danem trenutku. Vsak ženska mi je s svojo zgodbo doprinos mojega globljega razumevanja življenja in čudovit kamenček v mozaiku jasnosti celostnega pogleda. Iskreno se veselim nadaljnjih skupnih srečanj in raziskovanj.”

Karmen Plut, direktorica IZIS1A d.o.o.

***

“Ko sem se pridružila tvoji skupini, nisem imela posebnih pričakovanj. Gnala me je radovednost – Grem, da vidim, kaj bo. Povezanost, varno okolje in sprejemanje vseh in vsake posebej je zame dragoceno. Pri svojem delu tudi sama držim prostor za svoje stranke. In srečanja pri tebi mi pomagajo, da hitreje prepoznam svojo vlogo v posameznih situacijah. Hvala ti, Barbara!”

Helena Jurca, direktorica Business Success

***

“Z druženjem z ženskami pri Barbari sem pričela že pred nekaj leti. Zame je to  predstavljalo končno varen prostor, kjer sem lahko izrazila svoja razmišljanja in doživljanja, ki ji v vsakodnevnem okolju nisem mogla. Ob poslušanju drugih žensk sem ugotovila, da imamo podobne izkušnje in da vse pridobimo, če se s svojimi zgodbami podpremo. Barbara zna ustvariti varen prostor zaupanja in podpore, da ženske lahko stopimo v svojo pravo Moč, ki se je prej še prav zavedamo ne. Zelo priporočam takšna druženja, da boš končno spoznala, da nisi sama in da se da napredovati in izboljšati življenje in ko si upaš biti in postati Ženska.”

Martina Razdevšek, samostojna podjetnica, ustanoviteljica Poslovna odličnost žensk

***

“Srečanja pri Barbari so balzam za žensko dušo. Pri njej se počutimo varno in lahko smo to kar smo.”

Saša Homan, samostojna podjetnica

Varovanje zasebnosti in splošni pogoji